Beschrijving

Gestoffeerde studio aan de Goedestraat beschikbaar per 01-09-2022. De studio heeft een keuken die is voorzien van een kookplaat, koelkast, wastafel en een afzuigkap. Daarnaast beschikt de studio over een badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Het appartement bevindt zich in de geliefde wijk Wittevrouwen. De Goedestraat is een zijstraat van de Biltstraat. De Biltstraat heeft een ruime en diverse aanbod van winkels, restaurants en meer. Tevens kunt u aan deze straat het openbaar vervoer vinden. De binnenstad van Utrecht is op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd
- Oplevering 01-09-2022
- Centraal gelegen

De genoemde prijs is exclusief G/W/L. Deze kosten zijn voor rekening van huurder en worden geheven in de vorm van een maandelijks voorschot á €95,- per maand. Internet is voor rekening van huurder.

Bent u enthousiast geworden naar deze woning, wij nodigen u graag uit om de woning te bekijken. Een afspraak is makkelijk te maken via ons kantoor.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring opdrachtgever. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. De woning is niet NEN-gemeten.

Kenmerken