Beschrijving

Op De Savornin Lohmanlaan bevindt zich dit goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon en gemeenschappelijke binnentuin.

Het appartementencomplex ligt op een levendige locatie, nabij een kleinschalig winkelcentrum met een grote supermarkt (Jumbo). De diverse uitvalswegen, openbaar vervoer, scholen en bossen liggen op korte afstand. Om en nabij het gebouw is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Entree
Bij binnenkomst een gezamenlijke entree met het gezamenlijk trappenhuis en lift dat toegang biedt naar het appartement op de eerste etage. 

Appartement
Binnenkomst in de hal, deze biedt toegang tot alle ruimtes. In de hal bevinden zich twee ruime opbergkasten, waarin tevens de CV in gemonteerd. Er is een apart toilet met fontein. Vanuit de hal is de ruime en lichte woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een laminaat vloer, plafonnières en raambekleding. De woonkamer biedt gelijk toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de gedeeltelijk open moderne keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, een oven met eronder een warmhoudlade, een 5-pitsgasfornuis, een afzuigkap en een vaatwasser. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement heeft toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van en ligbad, wastafel, radiator en wasmachine. 

Begane grond
Op de begane grond is er een berging voorzien van elektra. 

Tuin
Afgesloten gezamenlijke binnentuin met toegang tot vrijstaande houten berging.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring opdrachtgever. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Kenmerken