Te huur: Houtrakgracht, 3544 SN Utrecht

€ 1.995,- /mnd

Beschrijving

Wonen met smaak! Opzoek naar een smaakvolle tijdelijke woning? Deze moderne en volledig gemeubileerde woning gelegen aan de Houtrakgracht is van april 2024 tot en met september 2024 te huur. De Houtrakgracht is een groene en doodlopende straat, ideaal voor het wonen in alle rust.

De woning is gelegen in de buurt Langerak te Leidsche Rijn. Er zijn vele voorzieningen in de buurt zoals diverse winkels, supermarkten, gezondheidszorg en sportscholen, openbaar vervoer en parken. Het centrum van Leidsche Rijn is tevens op korte afstand, hier zijn verschillende restaurants gelegen. Door de centrale ligging zijn de ringwegen van Utrecht gemakkelijk te bereiken. Ideaal voor het reizen met de auto. Station Leidsche Rijn is tevens op korte afstand waardoor reizen met het openbaar vervoer een goed alternatief is.

Kortom: een zeer prettig locatie met vele voorzingen in de korte nabijheid.

Een korte rondleiding:
Binnenkomst in de hal. Op de begane grond bevinden zich twee ruime slaapkamers, de badkamer en toilet. De 'master bedroom' is voorzien van een comfortabele boxspring en beschikt over veel opbergruimte. De tweede kamer is in gebruik als logeerkamer, kleedruimte en wasruimte. De badkamer is modern en van een prettig formaat. Deze is voorzien van een douche, wastafel met lademeubel en spiegel. Er is een separaat toilet met fontein.

Op de eerste verdieping is de luxe open keuken en royale woonkamer gelegen. Door het hoge plafond is het een zeer prettige ruimte om in te verblijven. De open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een ingebouwde koelkast, ingebouwde vriezer, vaatwasser, combioven en inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Vanuit de woonkamer een trap die toegang geeft tot een ruim dakterras. Het dakterras is gelegen op het zuiden en voorzien van een zonnewering en zonnescherm. Heerlijk om de komende zomer zonnig te zitten, echt een toevoeging aan uw leefgenot.

Kenmerken:
- €1.995 excl. G/W/L en internet;
- G/W/L en internet middels een verrekenbaar voorschot;
- Huurovereenkomst voor bepaalde tijd, maximaal 6 maanden;
- Volledig gemeubileerd;
- Vrij parkeren in de straat;
- Borg gelijk aan twee maanden huur.

Bent u enthousiast geworden naar deze woning, wij nodigen u graag uit om de woning te bekijken. Een afspraak is makkelijk te maken via ons kantoor.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring opdrachtgever. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Deze woning is niet NEN-gemeten en kan afwijken.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00253
Huurprijs € 1.995,- per maand (gemeubileerd, gestoffeerd)
Borg € 3.990,-
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Aanvaarding Per maandag 1 april 2024
Beschikbaar vanaf Maandag 1 april 2024
Beschikbaar tot Maandag 30 september 2024
Aangeboden sinds Zaterdag 16 maart 2024
Laatste wijziging Maandag 25 maart 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1999
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 49 m²
Woonoppervlakte 81 m²
Inhoud 203 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Zelfstandig
Energieverbruik
Energielabel B
Uitrusting
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafel
Wastafelmeubel
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken