Woning verkopen

Een woning verkopen is spannend. Wat is de juiste vraagprijs voor mijn woning? Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren? Welke documenten moet ik aanleveren? Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Wij begeleiden u graag met onze deskundigheid, ons enthousiasme en met onze kennis van de huidige markt. 

De reden om een woning te verkopen is bij iedereen verschillend. U heeft een nieuwbouw woning gekocht, maar het is onzeker wanneer deze klaar is. U verhuist naar het buitenland en wilt snel verkopen. Of u wilt graag geld vrijmaken voor andere zaken. In een geheel vrijblijvend gesprek bespreken wij gezamelijk de verkoopstrategie. De uitkomst is voor iedereen hetzelfde, het zo gusting mogelijk verkopen van uw woning. 

Makelaardij Stek richt zich met name op woningen voor starters. Dit is niet zonder reden, ons kantoor heeft veel affiniteit met deze doelgroep. De doelgroep weet ons kantoor als geen ander te vinden. Om die reden is Makelaardij Stek de beste keus wanneer u een woning of appartement wilt verkopen.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het verkopen van uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per email of telefonisch.  

Woning kopen

Wij verlenen ook aankoopbegeleiding. Woningzoekenden begeleiden wij bij het vinden van een passende woonplek. Met Makelaardij Stek profiteert u van ons vastgoed netwerk waarbij u meer kans maakt in de markt. Wanneer u hiervan gebruik maakt zullen wij, in opdracht van u, een geschikte woning zoeken en u in het gehele proces begeleiden.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en tarieven? Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

In samenwerking met het VBO heeft Makelaardij Stek mogen deelnemen aan een informatieve video. Een video vol tips om de zoektocht naar een geschikte woning makkelijker te maken. 

Bent u opzoek naar een geschikte aankoopmakelaar? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.