Woning verhuren 

Makelaardij Stek is een moderne VBO-makelaar actief op de verhuurmarkt in Utrecht en omstreken. Ons streven is 'verhuren met een gerust hart'. Wij vinden de juiste match tussen verhuurder en huurder. Verhuur via een gespecialiseerd en gecertificeerd makelaarskantoor brengt voordelen met zich mee. In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag deze voordelen toe. 

Wij hebben ruime ervaring in het verhuren van volledig gemeubileerde woningen/appartementen voor expats maar bieden ook met regelmaat gestoffeerde en/of kale woningen aan. Hierbij kunt u denken aan eengezinswoningen maar ook aan kleinere appartementen. Het is ''key'' om voor uw woning een passende kandidaat te vinden.

Verhuren kan onder verschillende condities. U wenst bijvoorbeeld voor een korte periode te verhuren of u zoekt een huurder voor een langere tijd. Dit is allemaal mogelijk en zal worden vastgelegd in een daarbij passende huurovereenkomst. De voorwaarden van een huurovereenkomst maken wij u duidelijk kenbaar. Daar staan wij voor; helderheid en transparantie in de overeenkomst tussen verhuurder en huurder.

Het verhuren van uw woning begint bij een kloppende advertentie. Een aantrekkelijk, moderne fotorapportage en plaatsing van de woning op de juiste websites (o.a. Pararius, Funda) en sociale media. Wij verzamelen de interesse van geintersseerde kandidaat huurders en voeren de bezichtigingen uit. De potentiële huurder(s) wordt/worden door ons kantoor gescreend op hun persoonlijke en financiële situatie. Na overeenstemming stellen wij de huurovereenkomst op, dragen zorg voor de administratieve afhandeling en verzorgen de begin- en eindinspectie. 

Wenst u meer informatie te ontvangen over het verhuren van uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per email of telefonisch. 

Woning huren 

Wij bieden ook aanhuurbegeleiding aan. Woningzoekenden begeleiden wij bij het vinden van een passende woonplek. Met Makelaardij Stek profiteert u van ons vastgoednetwerk waarbij u meer kans maakt in deze huurmarkt. Wanneer u hiervan gebruik maakt zullen wij, in opdracht van u, een geschikte woning zoeken en het gehele proces begeleiden.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

gebouw